Festarrangemang

festarrangemangDet kan vara främmande att själv anordna en större firmafest eller ett vanligt kalas. Vi hjälper gärna till med mycket mer än maten. Vi är vana att anordna stora arrangemang och då ansvara från början till slut för att dina tankar och drömmar blir verkligheten. Låt oss skämma bort dig! Det är du värd. Luta dig tillbaka och förbered dig för att njuta till fyllo av dina gäster.

Cateringstillfälle

Det finns många tillfällen i livet för att träffa varandra i små eller stora sammanhang. Ingenting är ovanligt för oss. Vi räcker dig en hand för att underlätta din vardag och arrangerar diverse tillställningar som släktmiddagar, födelsedagar, begravningar, överraskningsfester, firmafester eller bara fest för festen skull. Det behöver inte kosta för mycket. Du bestämmer själv.

Kontaktnät

Vi har kontakt med många företag som kan förgylla din fest med vackra blomsterarrangemang, med smakfull musik och sagolika dekorer. Självklart följer vi dina önskemål och är ständigt i kontakt med dig för att du ska godkänna våra förslag.

Lokal

Vi samarbetar med ansvariga från närliggande lokaler samt Bygdegård. Vi kan hjälpa dig att specialanpassa dem till just din fest. Räcker de inte kan vi erbjuda dig andra alternativ med plats för upp till 300 personer.

Tält

Hittat drömplatsen till bröllopet! Oops! Ingen lokal! Ring oss! Det fixar vi. Vi kommer med tält, bord, stolar och mycket mer och ser till att festen kan börja. Varför begränsa sig? Att gifta sig är väl en av de största dagarna i ens liv.

Personal

Ingenting är bättre än att slippa diska på sin fest. Vi ser till att du kan undvika det mesta när du anlitar oss. Servitör, kockar, bartender bl.a. ställer upp för att förverkliga dina önskemål. Vi har dessutom kontakt med dansband, DJ eller underhållare. Dansa loss!

Offert

Hör gärna av dig för mer information eller en offert. Vi justerar den under hela planeringen och du har full kontroll över det ekonomiska.

Helt enkelt