Att tänka på inför festen

att_tanka_paSka jag ha fest på min 50 års dag eller ska jag åka utomlands? Varför inte unna sig både och? Det behöver inte vara krångligare än att ringa oss. Vi svarar på alla dina frågor men kanske är det bra för oss alla att du redan har funderat över vissa saker före samtalet.

1 – Varför ska du ha fest? Är det en privat eller en firmafest, ett bröllop eller bara en vernissage. Många specifika möjligheter öppnar sig för var och en av dem. Det är vi proffs på!

2 – Tid och rum. När ska du ha fest? Hur många blir ni? Vill du ha en buffé eller en mer högtidlig 3 eller 4 rätters middag. Är festen kopplad till något speciellt tema, rockabilly, medeltid eller afrikansk kultur. Bra för oss att veta dina tankar för att kunna vara med på resan.

3 – Hur mycket får festen lov att kosta? Kanske svårt att veta från början men enklare för oss att ge dig rätt förslag om du redan har funderat över det. En sak är säker! Fortlöpande offert ger dig klar inblick i det ekonomiska läget

4 – Dags nu för dig att bestämma vilken meny du ska ha. Naturligtvis bistår vi med vår erfarenhet och rådgör med dig i ditt val mellan våra många förslag. Vi ser till att maträtterna är väl anpassade till varandra och till ditt festtema.

5 – Vår medverkan sträcker sig långt utöver bara catering. Berätta för oss dina drömmar och vi kommer med idéer och lösningar för att uppnå dem.

Välkommen!