Aktuella kurser

Tryck här för att läsa mer om kursernas innehåll.

Vår 2016

Onsdag 6 april MatlagningABC – Grunderna i den ädla konsten del 2
Pajer och Fyllda crèpes från hela Världen
18.00 – 22.00 395 kr.
Torsdag 7 april Franska Smaker – Bordeaux, Biarritz, Sydväst Frankrike 18.00 – 23.00 550 kr.
Onsdag 13  april Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten del 3
Fiskrätter. Fileing, tillagning, fonder, soppa
18.00 – 22.00 395 kr.
Torsdag 14 april Franska Smaker – Marseille, Nice, Sydost Frankrike 18.00 – 23.00 550 kr.
Onsdag 20 april Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten. del 4
Kötträtter. Putsning, finstyckning, tillagning, fonder, långkok, grytor m.m.
18.00 – 22.00 395 kr.
Torsdag 21 apeil Franska Smaker – Lyon, Dijon Rhone-Alpes, Bourgogne 18.00 – 23.00 550 kr.
Onsdag 27 april Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten. del 5
Kötträtter. Putsning, finstyckning, tillagning, stekning, bräsering m.m.
18.00 – 21.30 395 kr.
Torsdag 28 april Franska Smaker – Pays de la Loire 18.00 – 22.00 550 kr.

April 2012

Onsdag 4 maj Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten del 5
Fonder, såser och redningar.
18.00 – 21.30 395 kr.