Á la carte

Förrätter
Rödbetscarpaccio med getostcrème, vinaigrette och
plocksallad, kuvertbröd
80:-
Mild matjessillbakelse med två sorters lökhack, prästostchips

samt salladstopp

90:-
Rökt laxcarpaccio med Västerbottenscrème, dillolja,

rostade pumpakärnor och brödpinnar

95:-
Sparrissallad med bresaola, chèvre, grovhackade valnötter och
balsamicosirap, kuvertbröd
95:-
Laxtopp med Skagenröra på danskt rågbröd och grönsakstrassel 95:-
Klassisk nubbesallad med löjromshatt samt hembakat danskt rågbröd 95:-
Parmaskinka med honungsmelonsallad, mild senapsdressing

och smörstekt baguette

95:-
Champagneskummad Crème Ninon med sötsyrlig MSC scampi-

och kräftspett samt Hembakat Bröd

105:-
Pepparrotscheesecake med rökt Hjortstek, hackad rödlök

samt chili- och lingonchutney, hemgjort baguette

90:-
Söderhavshummercocktail med Christel’s kustknäckesticks 115:-
Skaldjurstartar med bakad tomat och gazpacho samt hembakat bröd 115:-
Fiskrätter  
Havets Wallenbergare med krämig gräslöksås, ugnsbakade legymer

och örtpotatis

135:-
Fransk havspanna med lax och sej samt räkor, champinjoner,

Chardonnayvelouté och pommes duchesse

145:-
Rökig laxtournedos med smörstekt spenat, dijonhollandaise

serverad med dillkokt potatis

175:-
Stekt rödingfilé med skogssvamps- och legymfrikassé,

hjortronskräm samt nypressad potatis

175:-
Lättrimmad torskfilé med cidervelouté, ragu på svartrötter

och ostronskivling samt örtpotatis

205:-
Kräftfylld rödtungsfilé med kräft- och krondillsås smaksatt med curry,

confiterad fänkål och västerbottensgratinerad potatispuck

215:-
Halstrad hälleflundra med mussel- och rödvinssås,

sauté på svamp och lök samt potatis- och blomkålpuré

 215:-
Kötträtter
Pepparglazerad fläskinnerfilé med mustig rödvinsky samt en ragu av

smålökar, frästa bacon och skogssvamp serveras med fransk potatisgratäng

145:-
Ugnsgrillad fläskfilé med gräddig pepparsås, tomat provencale

samt lökstriologi- och potatiskaka

145:-
Chilikryddad gödkalvstek med portvinsky, palsternackspuré och

timjanpotatis

145:-
Lammytterfilé med balsamicosky, örtsbakade Medelhavsgrönsaker

och gratäng à la Italia

195:-
Helstekt hängmörad entrecote med kraftig rödvinsky, vitlöksmör,

ugnsgrillade rotfrukter och pommes fondantes.

175:-
Klassisk oxfilé med äkta bearnaisesås, smörstekta haricots verts

samt rostade småpotatis

215:-
Desserter
Osttriad serveras med två hemlagade marmelader och tillbehör 95:-
Limecheesecake med rårörda bär och kokosflarn 55:-
Crème brulée med melontriad, vaniljcrème fraiche och chokladsnurr 55:-
Passionspannacotta med mango- och kiwisalsa samt mandelbiscotti 55:-
Havtornparfait med hemkokt björnbärsylt samt tryffelkula 55:-
Husets chokladterrine på hallonspegelsås och vaniljcrèmefraîche 65:-
Våra priser är inkl. 12 % moms. Minimum 10 personer per vald rätt.