Fiskrätter

Fiskrätter
Havets Wallenbergare med krämig gräslöksås, ugnsbakade legymer och örtpotatis 145:-
Fransk havspanna med lax och sej samt räkor, champinjoner, Chardonnayvelouté och pommes duchesse 155:-
Rökig laxtournedos med smörstekt spenat, dijonhollandaise serverad med dillkokt potatis 165:-
Stekt havskattfilé med skogssamps- och legymfrikassé, hjortronskräm samt nypressad potatis 175:-
Rödingsmedaljong med saffransvelouté smaksatt med chili och persilja, ragu på grön sparris och färsk lök samt gräslöksstött potatis 195:-
Halstrad torskloins med cidervelouté, ragu på svartrötter och ostronskivling samt örtpotatis 225:-
Halstrad gösfilé med hummer- och tryffelrisotto, dillsauterade legymer samt hummerbisque 215:-
Kräftfylld rödtunga med kräft- och krondillsås smaksatt med curry, vinkokt fänkål och
västerbottensgratinerad potatispuck
225:-
Ugnsbakad hälleflundra med mussel- och rödvinssås, sauté på svamp och lök samt potatis- och
blomkålpuré
245:-

Våra priser är hämtpriser inkl. 12 % moms. Minimum 10 personer per vald rätt.