Klassikerna

Husmanskost

Maträtter som är en del av vår gemensamma historia och kultur. Bara att läsa deras namn dyker det upp tusen tankar och dofter. En värme sprider sig i hela kroppen, en välbefinnande. Mycket mer behövs inte för att återuppleva det förflutna. Låt dig rycka med!

Stekt Rimmad Fläsk med Raggmunk och rårörda Lingon 95:-
Köttbullar med Potatispuré och Rårörda Lingon 95:-
Kokt Sej med Äggsås och kokt Potatis 75:-
Kalvkött i Dillsås med Rotfrukter och kokt Potatis 100:-
Rimmad Fläskbog med Rotmos 100:-
Pocherad Lax med Örtsås, kokta Grönsaker och kokt Potatis 125:-
Isterband med dillstuvade potatis och inlagda rödbetor 85:-
Skinkstek med gräddsås, äpplemos och kokt potatis 90:-
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor 85:-
Pytt Bellman (gräddstuvade med rå äggula och inlagda rödbetor 85:-
Boeuf Bourguignon med kokt potatis eller penne rigate 115:-
Skånsk kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis 115:-
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon 135:-
Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och Potatispuré 135:-

Sallad, smör och bröd ingår i priset.

Våra priser är inkl. 12 % moms. Minimum 10 personer per vald rätt.

Kostnad för serveringspersonal tillkommer med 295 kr. per timme
En serveringspersonal ansvarar för 25 gäster
Minimumdebitering för personalen är 4 timmar