Festmenyer

Minsta antal : 10 personer per vald meny. Hämtpris.

Chateauroux

Klassisk räkcocktail med kuvertbröd

Bräserad skinkinnanlår med gräddsås, pressad gurka, gelé, persiljemorötter och örtpotatis

Äpple och kanel clafoutis med gammaldags vaniljglass och lättvispad grädde

Pris: 255 kr per kuvert

Toulouse

Gravad lax med hovmästarsås på tre sorter salladsbädd serverad med kuvertbröd

Halstrad kycklingfilé med skogsvampssås, rotfruktspytt och persiljepotatis

Kokoskaka med vispad grädde

Pris: 255 kr per kuvert

Bordeaux

Parmaskinka med honungsmelonsallad och kuvertbröd

Helstekt fläskfilé med gräddig pepparsås, tomat provencale och purjolökspotatis

Fransk chokladkaka med hallonsås och vispad grädde

Pris: 265 kr per kuvert

Lyon

Matjessillcanapé på Klädesholmens vis.

Fläskmedaljong ”Black and White” broccolibuketter och paprikapotatis

Chokladmoussetårta med persikosås och lättvispad grädde.

Pris: 275 kr per kuvert

Bastia

Rökt hjortstekcanapé med pepparrotsgrädde.

Lax- och torskfilé med skaldjurssås, säsongens grönsaker, duchesspotatis

Marängblåbärspaj med krämig vaniljsås

Pris: 285 kr per kuvert

Lilles

Räk- och laxmousse med kuvertbröd och smör

Helstekt entrecote med mustig rödvinsås, vitlökssmör, haricots verts och potatis gratäng

Vitchokladpaj med bärkompott

Pris: 285 kr per kuvert

Brest

Skagen canapé med laxros och örtfluff

Halstrad havskattfilé med gräslökssmörsäs, grön sparris och kokt potatis.

Citron- och hallontiramisu

Pris: 285 kr per kuvert

Rennes

Klassisk gubbröra på surdegsbröd och salladsfluff

Örtbakad lammentrecote med rosmarinsky, fransk ratatouille och potatis chateau

After-eight parfait med bärcoulis och lättvispad grädde

Pris: 295 kr per kuvert

Dunkerque

Örtdoftande varmrökt laxrulle på danskt bröd och grönt

Smörstekt lubbfilé med parmachips, parmesankräm, dillpotatis

Säsongens fruktpaj med fluffig vaniljsås

Pris: 295 kr per kuvert

Nantes

Halstrad pilgrimsmusslor med gräslökssmörsås,, blomkålspuré samt rostad pancetta

Ugnsbakad hjortstek med enbärsås, stuvade skogssvamp, broccoli och mandeltopparpotatis

Pannacotta med hjortron, tequila, nötcrumble

Pris: 305 kr per kuvert

Avignon

Stenbitsromomstoppad västerbottenspaj med rökt lax, kräft- och sparrissallad

Lammytterfilé med balsamicosky, örtsbakade Medelhavsgrönsaker och gratäng à la Italia

Chokladterrine på hallonsspegelsås och vaniljcrème fraîche

Pris: 305 kr per kuvert

Metz

Laxbakelse

Pepparglazerad kalventrecote med örtsky, säsongens grönsaker och kantarellpotatiskaka

Crème brulée med melontriad, vaniljcrème fraiche och chokladsnurr

Pris: 315 kr per kuvert

Dijon

Skaldjurstartar med bakad tomat och gazpacho

Ångkokt bergtungsfilé med Chablissås, rostade grönsaker och Västerbottenduchesse

Fransk kolabakelse med citrus- och havtornsabayon

Pris: 315 kr per kuvert

Beziers

Söderhavshummercoktail med Christels kustknäckesticks

Helstekt oxfilé med bearnaisesås, säsongens grönsaker och pommes lyonnaises

Bavarois tricolore med exotiskt coulis och lättvispad grädde

Pris: 355 kr per kuvert

Våra menyer är endast förslag som kan ändras och kombineras efter egna önskemål