Om oss

om_ossFör några år sen funderade vi om namnet på vårt företag. Efter många tankar och mycket huvudbry kom det plötsligt till oss som en ren självklarhet att ”Den Franska Kocken” var vårt enda alternativ. Det var ett namn som redan var etablerat och väl känt. Eftersom vårt franska efternamn är så svårt att uttala för de flesta blev det ofta att våra kunder och gäster sade att de varit på en trevlig fest med underbar mat av ”Den Franska Kocken”.
Så funkar det hos oss på Tjörn. Sunt förnuft helt enkelt. Alla känner ändå alla och alla vet att vårt företagsnamn står för en professionalism som visar sig i de minsta detaljerna. Vår långa erfarenhet av cateringsbranschen gör att vi kan leverera mat till alla typer av arrangemang oavsett omfattning.
Listan över bröllop, födelsedagar, firmafester, invigningar, dop, grillfester, tältpartaj, flotta bjudningar, trädgårdskalas och julfester kan göras väldigt lång. På så sätt har vårt företag etablerat sig som en förebild i branschen.

Köket står i centrum för vår verksamhet. Vi är stolta över att erbjuda er de bästa råvaror, tillagad med kärlek och passion. Smaken är avgörande för att uppnå en fulländad måltid som aldrig glömts bort. Många gäster tackar oss för senast, det är bara att senast kan ha varit för några år sen.
Detta är av yttersta vikt för oss. Att känslan kvarstår och diskuteras länge efteråt. En fest är inte bara en dags upplevelse men däremot ett minne för livet. Som det franska ordspråket påstår: ”Man ska leva för att äta och inte äta för att leva.” Detta är vår ledstjärna i allt vi gör. Vi anstränger oss till det yttersta för att lyckas med din tillställning.

Hos oss får du precis det upplägg du önskar dig och du väljer själv hur mycket hjälp du behöver. Oavsett om det är en liten bjudning, en större fest, om du bara vill beställa mat eller få hjälp med hela konceptet bistår vi med kreativa idéer och goda lösningar. Prova oss gärna!

Många av våra gäster kommer tillbaka till oss gång på gång. Det är det bästa beviset på att de är nöjda med kvalitén av vårt arbete. Vi vill att din fest ska bli så lyckad som du drömde om, inte bara genom vår mat utan även genom vår personal och arrangemanget i sin helhet.

Välkommen med din förfrågan eller ännu bättre ”Bienvenue chez nous”

Christel och Loic Le Guillarme