Påskmeny

Förrätter

Matjessillcanapé med Ägg, Löktrio, Gräddfil och Skirat Smör

Västerbottenpaj med Rökt lax och Honungsenapskräm på Krispig sallad

Vår Egen Kycklingterrine med Rödlökschutney och Syltade Grönsaker

Plommontartar med Salladstopp samt Getostkräm

Varmrätter

Dubbelmarinerad Majskyckling med Sparriskräm, Vårprimörer och Potatis Rösti

Ört- och Vilöksfylldfylld Lammrostbiff med Timjansky, Rostade Medelhavsgrönsaker

samt Getostkaka

Grillad Rödingsfilé med Skummig Rieslingsås, Vårprimörer och Örtig Pommes Écrasées

Vårens Grönsaksknyte med Krämig Basilikasås, Soltorkade Tomater och Tryffelrisotto

Desserter

Frukttartar med Vitchokladmousse och Choklad Chip Flarn

Passionfrukt- och Limecheesecake med Mangocoulis och Vaniljgrädde

Äggost med Hemlagad Sylt

2 rätters: 325 kr        3 rätters: 375 kr

Beställning minst 3 dagar innan samt minsta beställning per rätt är 10 personer.