Välj mellan följande rätter.
Förrätterna och desserterna är färdigt upplagda.
Varmrätterna är förstekta och behövs endast värmas upp.
Vid avhämtningen får ni bruksanvisning för att klara serveringen galant
Förrätter
Gratinerad Hummer Thermidor, Hembakat Örtig Tomatbaguette
Vinförslag: Clotilde Davenne – Brut Extra Crémant de Bourgogne – Art. nr 7725
Havskräftor, Pilgrimsmusslor, Nobissås, Frästa Grönsaker
i Hjärtsalladsblad, Toppad med Löjrom
Vinförslag: Trimbach Riesling 2022 – Art.nr 2639
Varmrätter
Rödlöksglazerad Kalventrecote med Amaronesky, Brynta Schalottenlök,
Rostad Fänkål och Kvisttomater, Gratinerad Parmesan och Timjan Potatiskaka
Vinförslag: Amarone della Valpolicella 2021 – Art. nr 74208
Sotad Röding serveras med Citronsmörssås, Wok av Edamamebönor, Squash
Pumpa samt Smashpotatis med Lagrad Ost och Örter.
Vinförslag: Vouvray Domaine des Lauriers 2023 – Art. nr 6288
Dessert
Chokladkräm med Kolamousse samt Saltsöta Hasselnötter och Nygräddade Rullrån
Vinförslag: Gérard Bertrand Rivesaltes Ambré, 2006 – Art. nr 8381
Pecanötspaj, Gräddig Vaniljsås med Kardemumma, Stekta Äpplen, Mini Maränger
Vinförslag: Ruffino Vinsanto Serelle 2020 – Art.nr 8119
Pris: 2 rätters 435 kr.
Pris: 3 rätters 495 kr.