Förrätter | |
Rödbetscarpaccio med getostcrème, vinaigrette och plocksallad, kuvertbröd |
80:- |
Mild matjessillbakelse med två sorters lökhack, prästostchips
samt salladstopp |
90:- |
Rökt laxcarpaccio med Västerbottenscrème, dillolja,
rostade pumpakärnor och brödpinnar |
95:- |
Sparrissallad med bresaola, chèvre, grovhackade valnötter och balsamicosirap, kuvertbröd |
95:- |
Laxtopp med Skagenröra på danskt rågbröd och grönsakstrassel | 95:- |
Klassisk nubbesallad med löjromshatt samt hembakat danskt rågbröd | 95:- |
Parmaskinka med honungsmelonsallad, mild senapsdressing
och smörstekt baguette |
95:- |
Champagneskummad Crème Ninon med sötsyrlig MSC scampi-
och kräftspett samt Hembakat Bröd |
105:- |
Pepparrotscheesecake med rökt Hjortstek, hackad rödlök
samt chili- och lingonchutney, hemgjort baguette |
90:- |
Söderhavshummercocktail med Christel’s kustknäckesticks | 115:- |
Skaldjurstartar med bakad tomat och gazpacho samt hembakat bröd | 115:- |
Fiskrätter | |
Havets Wallenbergare med krämig gräslöksås, ugnsbakade legymer
och örtpotatis |
135:- |
Fransk havspanna med lax och sej samt räkor, champinjoner,
Chardonnayvelouté och pommes duchesse |
145:- |
Rökig laxtournedos med smörstekt spenat, dijonhollandaise
serverad med dillkokt potatis |
175:- |
Stekt rödingfilé med skogssvamps- och legymfrikassé,
hjortronskräm samt nypressad potatis |
175:- |
Lättrimmad torskfilé med cidervelouté, ragu på svartrötter
och ostronskivling samt örtpotatis |
205:- |
Kräftfylld rödtungsfilé med kräft- och krondillsås smaksatt med curry,
confiterad fänkål och västerbottensgratinerad potatispuck |
215:- |
Halstrad hälleflundra med mussel- och rödvinssås,
sauté på svamp och lök samt potatis- och blomkålpuré |
215:- |
Kötträtter | |
Pepparglazerad fläskinnerfilé med mustig rödvinsky samt en ragu av
smålökar, frästa bacon och skogssvamp serveras med fransk potatisgratäng |
145:- |
Ugnsgrillad fläskfilé med gräddig pepparsås, tomat provencale
samt lökstriologi- och potatiskaka |
145:- |
Chilikryddad gödkalvstek med portvinsky, palsternackspuré och
timjanpotatis |
145:- |
Lammytterfilé med balsamicosky, örtsbakade Medelhavsgrönsaker
och gratäng à la Italia |
195:- |
Helstekt hängmörad entrecote med kraftig rödvinsky, vitlöksmör,
ugnsgrillade rotfrukter och pommes fondantes. |
175:- |
Klassisk oxfilé med äkta bearnaisesås, smörstekta haricots verts
samt rostade småpotatis |
215:- |
Desserter | |
Osttriad serveras med två hemlagade marmelader och tillbehör | 95:- |
Limecheesecake med rårörda bär och kokosflarn | 55:- |
Crème brulée med melontriad, vaniljcrème fraiche och chokladsnurr | 55:- |
Passionspannacotta med mango- och kiwisalsa samt mandelbiscotti | 55:- |
Havtornparfait med hemkokt björnbärsylt samt tryffelkula | 55:- |
Husets chokladterrine på hallonspegelsås och vaniljcrèmefraîche | 65:- |
Våra priser är inkl. 12 % moms. Minimum 10 personer per vald rätt. |