Tryck här för att läsa mer om kursernas innehåll.
Vår 2016
Onsdag 6 april | MatlagningABC – Grunderna i den ädla konsten del 2 Pajer och Fyllda crèpes från hela Världen |
18.00 – 22.00 | 395 kr. |
Torsdag 7 april | Franska Smaker – Bordeaux, Biarritz, Sydväst Frankrike | 18.00 – 23.00 | 550 kr. |
Onsdag 13 april | Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten del 3 Fiskrätter. Fileing, tillagning, fonder, soppa |
18.00 – 22.00 | 395 kr. |
Torsdag 14 april | Franska Smaker – Marseille, Nice, Sydost Frankrike | 18.00 – 23.00 | 550 kr. |
Onsdag 20 april | Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten. del 4 Kötträtter. Putsning, finstyckning, tillagning, fonder, långkok, grytor m.m. |
18.00 – 22.00 | 395 kr. |
Torsdag 21 apeil | Franska Smaker – Lyon, Dijon Rhone-Alpes, Bourgogne | 18.00 – 23.00 | 550 kr. |
Onsdag 27 april | Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten. del 5 Kötträtter. Putsning, finstyckning, tillagning, stekning, bräsering m.m. |
18.00 – 21.30 | 395 kr. |
Torsdag 28 april | Franska Smaker – Pays de la Loire | 18.00 – 22.00 | 550 kr. |
April 2012
Onsdag 4 maj | Matlagning ABC – Grunderna i den ädla konsten del 5 Fonder, såser och redningar. |
18.00 – 21.30 | 395 kr. |